Om oss

Välkommen till Le Kebab – där tradition möter kvalitet och familjen samlas kring bordet för att njuta av den kanske mest underskattade maträtten, serverad på vårt unika vis. Med inspiration hämtad från Europas alla hörn har vi lyckats förvandla den populära kebaben från ett snabbmatsalternativ till en genuin matupplevelse, där varje ingrediens är noga utvald och varje måltid tillagad med passion.

 

Vår Filosofi

Hos oss på Le Kebab står högklassig kebab i centrum. Vi tror på att en vällagad måltid är summan av skickligt hantverk och de bästa råvarorna. Våra måltider är välkomponerade, våra bröd bakas för hand varje dag, och våra såser tillreds från grunden – allt för att du ska få en matupplevelse utöver det vanliga. Vi lägger dessutom stort fokus på gröna och hälsosamma alternativ för att locka en bred målgrupp och visa att kebab kan vara så mycket mer än bara snabbmat.
 

För Familjen

Le Kebab är platsen där hela familjen kan samlas för att njuta av en måltid tillsammans. Vi har något för alla smaker och ser till att även de yngsta gästerna lämnar våra restauranger med ett leende. Vår ambition är att skapa en miljö där varje besök blir ett minne värt att bevara.
 

Tillgänglighet och Service

Våra dörrar står öppna alla dagar i veckan från lunch till sen middag, välkomnande dig till en stund av avkoppling och njutning. För de gånger du önskar ta med kebaben hem eller till kontoret, erbjuder vi även catering för alla tillfällen – arbetsplatser, kalas eller företagsevent. Vi anpassar oss efter dina önskemål och ser till att leveransen sker smidigt och enkelt.
 

Vår Resa

Le Kebab är stolt över att vara en av Sveriges snabbast växande kebabrestauranger. Vår vision är klar – vi vill att alla i Sverige ska ha möjlighet att uppleva vad riktig kebab, tillagad med omsorg och de finaste råvarorna, verkligen kan vara. Med våra fyra restauranger i Stockholm har vi börjat en resa som vi hoppas kommer att förändra synen på kebab över hela landet.

Från våra blygsamma början, inspirerade av maträtter vi älskade på lyxkrogar och gatukök runtom i Europa, har vi nu skapat en plats där vi själva önskade att vi kunde njuta av kebab när vi först drömde om Le Kebab. Vår resa är långt ifrån över, och vi ser fram emot att välkomna dig in i vår värld – en värld där kebaben är kung och varje måltid är en fest.
 

Välkommen till Le Kebab – där kebaben är höjd till konstform.